A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Az én történetem...

 

 

Elkezdtem, mert egyszerűnek tünt.

Azután mégis meglepődtem.

Tényleg az!

 

 

Elsõként a termék (kávé) keltette fel az érdeklõdésemet. Kezdetben élénkített a (hagyományos) kávé, de az utóbbi idõben azt vettem észre, hogy miután megiszom a reggeli (3in1) kávémat, inkább tompább vagy feszült leszek, mint élénk. Igyekeztem elhagyni ezt a fajta "hagyományos 3in1" kávét, de hiányzott :) Éppen jókor jött a DXN terméke. Azóta ezt  iszom, és nem tapasztalom a korábbi kellemetlen érzéseket.

 

Kezdetben nem szándékoztam az üzlettel foglalkozni, de egy idõ után azt vettem észre, hogy a környezetemben többen is felfigyeltek arra, hogy milyen kávét iszok és kóstolás után már õk kérték rendszeresen az újabb csomagot.

 

Észrevétlenül lett egy csoportom. Ígyhát az üzleti lehetõség is elkezdett érdekelni. Noha még korábban elhatároztam (miután kipróbáltam néhány hasonló üzletet), hogy MLM-ben többet nem veszek részt. Ekkor még csak éreztem, hogy ez valahogy más, mint a többi. Tetszett, hogy az elõadások többségében online zajlanak az interneten keresztül, így mindenki otthonról, kényelmesen hallgathatja az új információkat, tapasztalatokat.

 

Üzletünket lehetõségünk van online marketing formájában is építeni. Ha tiltakozol az MLM üzlet ellen, ez a változat kiküszöböli a legtöbb olyan tényezõt, ami az MLM üzletben zavar téged, megtartja viszont annak minden pénzkereseti elõnyét! Akkor is mûködik és dolgozik helyetted ez a profi "gépezet", amikor épp külföldön tartózkodsz, vagy pedig alszol...

 

A legkedveltebb termékünk egy élvezeti cikk ...a kávé, amit nem kell bemutatni senkinek, nem kell gyõzködni az embereket. Nem kell titokzatoskodó telefonokkal termékbemutatókra csábítani másokat. Ezt szívesen megkóstolja/fogyasztja mindenki, aki egyébként is kávézik.

 

Az üzlethez nem csak Magyarországon elõ emberek is csatlakozhatnak. Egész Európában ill. a világ bármely táján élõ rokonunk, ismerõs-ismeretlen lehet munkatárs/törzsvásárló (magyarország az Európai központ). Bízom benne, hogy minél több ember szeretné megtapasztalni a ganoderma jótékony hatásait, valamint a cég által biztosított kiváló üzleti lehetõséget, mellyel akár anyagilag függetlenné válhat.

 

Évente négyszázmilliárd csésze...

A kávé - mint az olaj után a második legnagyobb értékben forgalmazott kereskedelmi termék - komoly világgazdasági tényezõ. Világszerte mintegy húszmillió termelõ foglalkozik a kávéval, de a termeléstõl a forgalmazásig nagyjából százmillióra tehetõ azoknak a száma, akik valamilyen módon ebbõl a termékbõl élnek. Évente mintegy 120 millió zsák (egy zsák kb. 60 kg) kávét értékesítenek világszerte. Hogy érzékelhetõ legyen a mennyiség: ez négyszázmilliárd csésze kávénak felel meg, tehát a bolygó minden egyes lakosára évi 66 csésze kávé jut.
forrás: http://tudatosvasarlo.hu/cikkek/1284?page=4

 

Szálj be te is ebbe az üzletbe néhány csészével! Igazán nem nehéz. »»

 

“ Az interneten úgy tudsz hálózatot építeni, hogy a jelölteddel soha életedben nem találkoztál, õ mégis megtalál téged, csatlakozik hozzád, megveszi a termékeidet, és üzletet épít." - Kócsó Lászó: Online Aranybánya, 2009

 

Farkas László - Szolnok

 

kövess a Twitteren!

farkasl twitter

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on